Ingyen Laptop!
Személyi jövedelem adó 1%!
Kérem, szíveskedjen felajánlani, a
személyi jövedelemadója 1% -át, alapítványunknak
Nemzetünk Digitális Fejlődéséért Európai Alapítvány
Adószámunk: 18737084-1-41

Rendelkezzen adója / az szja 1% -áról Alapítványunk részére és az Öné lehet egy tablet, amit azok között sorsolunk ki, aki a rendelkező nyilatkozat kitöltésénél megadja adatait.
———————————————————————————————————-

Ingyen laptop!

Alapítványunk a 2018. évben megrendezett nagyon sikeres
“Ingyen laptop” pályázathoz  hasonlóan, a
2019. évben is meghirdeti az
“Ingyen laptop” pályázatot!
—————————————————
A pályázatokat továbbra is várjuk!
Magánszemélyektől, Nagycsaládosoktól, Vállalkozóktól,
Nonprofit szervezetektől, Egyesületektől, Szociális Szövetkezetektől
KATA vállalkozásoktól, Őstermelőktől ….
Öntől is!

—————————————————

Részvételi feltételek!

A támogatásban az vehet részt, aki legalább 5.000 Ft -tal támogatja, a Nemzetünk Digitális Fejlődéséért Európai Alapítványt.

Aki postai csekken befizeti a 5.000,- Ft regisztrációs díjat, és a jól kitöltött adatlappal együtt elküldi az eredeti befizetést igazoló postai csekket, az alábbi címre, az részt vehet a támogatásban!

Aki megvásárolja az Alapítványunk által kiadott Digitális kisokost az  részt vesz a pályázaton (megjegyzésbe írja be, hogy mire pályázik). Tovább >>

Nyitrai József
Nemzetünk Fejlődéséért Alapítvány
2401 Dunaújváros, Pf.: 352.

Csak a jól, pontosan kitöltött adatlapot és az eredeti postai csekkel beküldött adatlapokat tudjuk figyelembe venni!

A támogatásban, részt vehet magánszemély, bármely szervezet, cég, alapítvány, intézmény, önkormányzat, egyéni vállalkozó, óvoda, iskola.

Regisztrációs díj és támogatási összeg

A regisztrációs díjat és a támogatási összeget, a 2019 évben tartandó  rendezvényeinkre és a mély szegénységben élő,  rászoruló, gyermekek  digitális felzárkóztatására fordítjuk. A rendezvények lebonyolításáról a honlapunkon tájékozódhat.

Támogatás esélyek

A támogatás elbírálása, több tényezőtől függ. A beérkezett pályázati adatlapok tartalmától és számától, és a beadott adatlapok pontosságától.

A támogatás elbírálása és a számítástechnikai eszközök kiosztása a pályázati adatlapok beérkezésének mennyiségétől is függ. A megfelelő mennyiségű pályázati adatlap és támogatási összeg beérkezése esetén akár három havonta lehet a pályázatokat értékelni és a laptopokat, asztali számítógépeket és a tableteket kiosztani.

A támogatási döntés ellen a kérelmező részéről, jogorvoslati kérelem benyújtásának helye nincs.

A támogatási esélyét növelheti, ha nagyobb összeggel támogatja alapítványunkat!
A támogatási esélyét növelheti
, ha egy adatlapot küld be a kiválasztott eszközre, többszörös regisztrációs díj befizetésével.

Regisztrációs díjat, vagy a nagyobb összegű támogatást, utalással az Alapítványunk OTP Banknál vezetett számlájára fizetheti be, utalhatja át

Nemzetünk Digitális Fejlődéséért Európai Alapítvány
OTP Bank 11736037-23680500-00000000

A regisztrációs díj, vagy a támogatás utalása esetén, csatolja az adatlaphoz az utalásról szóló igazolást, de a támogatást a regisztrációs díj teljesülése után tudjuk figyelembe venni.

Regisztrációs lapot és az adományt igazoló postai csekket, vagy az utalást igazoló szelvényt, postai úton a következő névre, címre adja fel.

Nyitrai József
Nemzetünk Fejlődéséért Alapítvány
2401 Dunaújváros, Pf.: 352.

Az adatlap, az office@smail.hu, vagy az info@digitalisalapitvany.hu e-mail címre, szkennelt formában is benyújtható, a csekk, vagy az utalási igazolás szkennelt formában történő csatolásával, amit ezután az adatlap  dokumentumokkal együtt kérünk postai úton is megküldeni.

Aki nem tudja letölteni és kinyomtatni az adatlapot, az levélben is elküldheti az adatlapját  (megjelölve, hogy laptop, asztali számítógép, vagy tablet -re küldi be a pályázatot) a regisztráció befizetését igazoló eredeti postai csekket mellékelve!

A leadott érvényes pályázatokat folyamatosan bíráljuk el.
A kérelem, csak akkor érvényes, ha az elküldött adatlappal együtt elküldi a regisztrációs díj befizetését igazoló eredeti postai csekket!

Adatlap letöltése >>
loading…

Legutóbbi bejegyzések