Ingyen laptop 2019!
Ingyen laptop 2019!

Alapítványunk a 2018. évben megrendezett nagyon sikeres
“Ingyen laptop” pályázathoz  hasonlóan, a
2019. évben is meghirdeti az
“Ingyen laptop” pályázatot!
—————————————————
A pályázatokat továbbra is várjuk!
Magánszemélyektől, Nagycsaládosoktól, Vállalkozóktól,
Nonprofit szervezetektől, Egyesületektől, Szociális Szövetkezetektől
KATA vállalkozásoktól, Őstermelőktől ….
A pályázatot, Öntől is várjuk!

—————————————————

Ingyen laptop pályázat 2019!

Részvételi feltételek!

Az “Ingyen laptop” pályázaton az vehet részt, aki legalább 5.000 Ft -tal támogatja a
Nemzetünk Digitális Fejlődéséért Európai Alapítványt

A támogatásban részt vehet magánszemély, nyugdíjas, tanuló, család, cég, vállalkozó, őstermelő, alapítvány, intézmény, önkormányzat, egyéni vállalkozó, óvoda, iskola, szociális szövetkezet, bármely szervezet…..

A támogatási összeget, a 2019 évben tartandó  rendezvényeinkre és a mély szegénységben élő, hátrányos helyzetű gyermekek, fiatalok, felnőttek, nyugdíjasok  digitális tudásának felzárkóztatására fordítjuk. A rendezvények lebonyolításáról a honlapunkon tájékozódhat.————————————————————————————-

A pályázaton kiosztott eszközök
Laptop
Asztali számítógép
Tablet
Okosóra memória kártyával (32 Gb)
————————————————————————————-

Támogatás befizetésének lehetősége

Postai csekken

Postai úton, postai csekken is befizetheti az 5.000,- Ft, vagy nagyobb támogatási összeget, és a teljesen kitöltött pályázati adatlapot a befizetést igazoló postai csekkel együtt, postai úton küldje el az alábbi címre. Csak a jól, pontosan kitöltött adatlapot és az eredeti postai csekkel beküldött adatlapokat tudjuk figyelembe venni!

Banki átutalással

A minimum támogatási összeget, az 5.000,- Ft-ot, vagy magasabb összeget, az OTP banknál vezetett számlaszámunkra átutalhatja, vagy személyesen bármelyik OTP fiókban befizetheti.

Nemzetünk Digitális Fejlődéséért Európai Alapítvány
OTP Bank 11736037-23680500-00000000

A támogatási összeg banki utalása esetén, csatolja az adatlaphoz az utalásról szóló igazolást és postai úton az alábbi címre küldje el. A pályázatot a támogatási díj beérkezése után tudjuk figyelembe venni.

Pályázati lapot és az adományt igazoló postai csekket, vagy az utalásról szóló igazolást, postai úton a következő címre adja fel.

Nyitrai József
Pályázat
2401 Dunaújváros, Pf.: 352.

A pályázati adatlapot az info@digitalisalapitvany.hu e-mail címre is elküldheti a csekk, vagy az utalási igazolás szkennelt formában történő csatolásával, amit ezután kérünk postai úton is a fenti címre megküldeni.

Aki nem tudja letölteni és kinyomtatni a pályázati adatlapot, az levélben is elküldheti az adatlapját  (megjelölve, hogy laptop, asztali számítógép, vagy tablet -re küldi be a pályázatot) a támogatási összeg befizetését igazoló eredeti banki utalást, vagy postai csekket mellékelve!

Támogatás esélyek

A támogatás elbírálása, több tényezőtől függ. A beérkezett pályázati adatlapok tartalmától, számától és a leadott pályázati adatlapok pontos kitöltésétől.

A leadott érvényes pályázatokat folyamatosan bíráljuk el.
A pályázat, csak akkor érvényes, ha az elküldött adatlappal együtt elküldi a támogatási díj befizetését igazoló eredeti igazolást, postai úton a megadott címre!

A támogatás elbírálása és a számítástechnikai eszközök kiosztása a pályázati adatlapok beérkezésének mennyiségétől is függ. A megfelelő számú pályázati adatlap és támogatási összeg beérkezése esetén, akár három havonta is történhet a pályázatok értékelése és így a laptopok, asztali számítógépek és tabletek kiosztása.

A támogatási döntés ellen a kérelmező részéről, jogorvoslati kérelem benyújtásának helye nincs.

Pályázati adatlap letöltése >>

———————————————————————————————————-

Most az Öné lehet egy tablet!
Kérem, szíveskedjen felajánlani, a
személyi jövedelemadója 1% -át, alapítványunknak
Nemzetünk Digitális Fejlődéséért Európai Alapítvány
Adószámunk: 18737084-1-41

Rendelkezzen adója / az szja 1% -áról Alapítványunk részére és az Öné lehet egy tablet, amit azok között sorsolunk ki, aki a rendelkező nyilatkozat kitöltésénél megadja adatait.
Az SZJA 1% felajánlók között, kiosztásra kerül még  >>
loading…

Legutóbbi bejegyzések